Parkering

Parkering

Der er mulighed for parkering efter ”først til mølle princippet” bag ved bygningen. Kør til højre ind bag bygningen ved restaurant Roma og ned langs bygningen. Det drejer sig om de sidste pladser nede i bunden.

Du må parkere gratis på de pladser, hvor der på billedet er indsat grønne krydser = plads 873, og hvor der på skiltet står “Parkering dog tilladt ved gyldig registrering til PartnerHuset i ParkCare Søndag-fredag 23.00-16.00”. OBS på, at restaurant Roma har de to pladser til venstre langs hegnet.

Al parkering foregår på eget ansvar. Du skal derfor selv oplyse mig om, at du skal registreres i ParkCare inden din behandling, så du undgår en parkeringsbøde.

Hvis du mod alt forventning ikke kan finde en p-plads, kan du benytte dig af Silkeborg Kommunes kommunale parkeringspladser. Der er både gratis- og betalingsparkering, se hvor her

Kommer du med bus eller tog?

Der er ikke langt fra banegården til clinic epiones hyggelige klinik. Når du står foran banegården og med ryggen til banegården, går du 183 meter til højre, og her finder du clinic epione i denne flotte gamle bygning.

Du skal benytte dig af indgangen i enden af bygningen. Der er fælles venteplads lige inden for døren. Grundet Covid-19 kom så vidt muligt til tiden – husk mundbind.